Valóra váló álmaim

Valóra váló álmaim

Háború elért minket

2022. április 09. - Fodor Bettina, Blogger

Aniékkal voltunk, amikor felmentünk egy lakásba, ahol lefürödtünk, készülődtünk. A gyerekek Janóval valahol elvoltak, mi hárman, Peti, Ani és én meg abban az apartmanban készülődtünk. Aniéknak is volt ilyen apartmanja egy szinttel alattunk, de mivel Janó elvitte a gyerekeket, ezért nálunk készülődött a fürdőben. Hajat mosott, ami a dús haja miatt sokáig tartott.

Egyszercsak a sarok ablakból látjuk, ahogy egy felfegyverzett drón emelkedik a magasba és körbe kémlel. Mi lefagytunk. Úgy gondoltuk, hogy ha mozdulatlanok maradunk, akkor nem vesz észre minket. De a drón minden lakásba, minden ablakba körbekémlelt, így a mi apartmanunkba is benézett és látott minket. Ekkor megszólaltak a légvédelmi szirénák és mi nem hittük el a dolgot. Ani még mindig hajat mosott, és csöpögő hajjal, amin félig törülköző lógott jött be a nappaliba, és nézett ki a sarok ablakon, ami az egész apartmanba belátást engedett. Borult idő volt, de a lakásban a nagy ablakok miatt nem kellett villanyt kapcsolni. Ahogy a drón elment, Ani egyből rohant lefelé az ő lakásukhoz. Az ajtóban már várták a lányok, Julinak pisilnie kellett. Janó akkor ért fel a lépcsőn, amikor Ani után értünk Petivel.

-Hallottátok ti is?

-Egy drónt is láttunk, azt hittük, egyből tüzet nyit, vagy felrobbant minket.

Ani közben Janó kulcsával bevitte Julikát az apartman wcjére, ami apartman crtl+c crtl+v ugyanúgy nézett ki, mint a mi apartmanunk, de más cuccokkal volt tele.

A bejegyzés trackback címe:

https://reallydream.blog.hu/api/trackback/id/tr9517801351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása