Valóra váló álmaim

Valóra váló álmaim

Családi buli 2024-26 körül

2020. április 08. - Fodor Bettina, Blogger

Egy hatalmas belmagasságú fával borított, burkolt bungaló félében gyűlt össze szülinapot ünnepelni az egész családom. Nem tudom, hogy kinek a születésnapját, de kellemes napos jó idő volt, tavasztól-őszig bármikor lehetett. Ott volt a Fodor és Fellegi ág, Tárnokék,v a Bálint család, és azok gyerekei. A Fodor Tamásnak a gyerekei már nagyobbak voltak, iskoláskorúak. Volt egy Tamás feleségére nagyon hasonlító, de Tamás vonásait is magán viselő szőke bújós kisfiú is, aki mintha enyhén szellemi beteg lett volna. Majdnem minden kisfiú ölelgetett álmomban, akár rokon volt, akár nem. Nehezen viseltem, de jó képet vágtam hozzá. Az unokahugaim alig foglalkoztak velem az elején. Inkább a többi gyerekkel voltak elfoglalva. Ők is már iskolásak voltak. Akkor sikerült az említett szőke Tamás-fiától megszabadulni, amikor Edináék Gáborral elkezdtek kicsi, de héliummal megtöltött luficsokrokat osztogatni. Az jött le nekem, hogy majd össznépileg el akarják engedni a lufikat. Voltak csilagszóró szerű "játékok" is, amiket Heniék osztogattak.

Kicsit olyan volt az álom, ha ki akarom elemezni, mintha ez lett volna az első nagyobb családi ünnep, amit ennyi fővel megtarthatott legálisan a család - évek múlva. Minden gyerek pár évvel idősebb volt, mint most. Pontos dátumot persze nem tudok mondani, csak a gyerekek életkorából saccolni, hogy kb 4-5 év múlva fog bekövetkezni. 

Mivel szép és békés álom volt, ezért remélem, hogy megvalósul majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://reallydream.blog.hu/api/trackback/id/tr2515599574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása